Gündem

Ziraat Kartı Olanların Yüzünü Güldürecek Kampanya: Her Alışverişinde Kazanacak Olan Ziraat Müşterilerine Anında 100 TL Hediye!

Türkiye’nin en eski bankalarından biri olan Ziraat Bankası; çiftçiden esnafa, öğrenciden memura pek çok meslek grubunun tercih ettiği bankalardan biri olmaya devam ediyor. Zaman zaman müşterilerinin profillerine özel olarak kampanyalar geliştiren Ziraat Bankası, bu kez öğrencileri ve gençleri memnun edecek bir kampanya ile kamuoyunun karşısına çıkmış bulunuyor.

Her kampanyası ile müşterilerinin dikkatini çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni kampanyası ile tüm müşterilerini adeta mest etti. Kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Ziraat Bankası, bu kez gençlerin yüzünü güldürecek bir kampanya hazırladı. Gençlere hediye TL edecek olan Ziraat bankası, kampanyasının detaylarını da açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan 100 TL Kazandıran Kampanya

Gençlerin yüzünü güldürecek bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, bu kez önceliğini gençler haline getiriyor. Bankkart Genç kart sahibi olan tüm Ziraat Bankası müşterilerinin katılabileceği 100 TL BankaKart Lira hediye kampanyasının detayları da Ziraat Bankası tarafından açıklanmış bulunuyor. 1 Mart-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Bankkart Genç kartları ile market, kafe, restoran, kitap ve kırtasiye gibi sektörlerden tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Ziraat müşterileri, her 150 TL ve üzeri alışverişte 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma şansı yakalıyor. Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılan işlemlerin geçerli sayılacağı bu kampanya kapsamında yanı gün yapılan birden fazla alışverişin sadece ilki kampanyaya esas sayılıyor. Dolayısıyla 100 TL’ye kadar kazanmak isteyen Ziraat Bankalıların işlemlerini farklı günlerde yapması gerekiyor.

100 TL Kazanmak İçin Tek Tık Yetiyor

Ziraat Bankası’nın Bankkart Genç kart sahiplerine özel olarak hazırladığı bu kampanyaya katılmak da oldukça kolay hale getirilmiş bulunuyor. 100 TL Bankkart Lira kampanyasına katılım sağlamak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin yapması gereken tek şey ise, Bankkart Mobil içerisinden kampanyaya tıklamak oluyor. Öte yandan harcama tutarı için Bankkart Genç’in hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yapılacak olan harcamaların tamamı kabul ediliyor. Dolayısıyla Ziraat Bankalı gençlerin her iki karta sahip olması halinde de bu kampanyadan yararlanabileceği öğrenilmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler